Norsk natur med fjelde og fjorde

Kampen mod kulden siden 1853

Jøtul er en af verdens førende producenter af ovne, indsatse og pejse. De bygger på en stolt norsk arv, der kombinerer et fint håndværk med evnen til at klare problemer med kulden gennem 170 år.

Norsk håndværk

Norsk natur, kultur og håndværk er vitale dele af vores DNA. Vores lidenskab for varme, kombineret med fint håndværk med rødder i gamle traditioner for at tilføre æstetiske værdier til dagligdags ting har været vigtige ingredienser til at definere Jøtuls ånd «the spirit of Jøtul».

Tidløs design

Vore produkter spænder over fortid og nutid, og smelter sammen i de arkitektoniske krav til moderne opholdsrum. De viser norsk håndværk og funktionel design kombineret med et æstetisk design og kvalitet, som skiller sig ud fra kortvarige trends. Mens skønhed er til glæde for den der betragter, så er effektiviteten af produktet mere end det man blot ser - det er det Jøtul sætter en ære i.

En kilde til viden

Kræsne kunder køber Jøtul, fordi de ved, at intet er overladt til tilfældighederne. 

Jøtul støpejern

Vi sætter en ære i kunsten at designe og fremstille verdens fineste og mest holdbare støbejernsovne, indsatse og pejse, men også i kunder, der sætter pris på vores produkter. Deres tilfredshed er vores drivkraft, og vi deler med glæde vores passion, ekspertise og viden gennem vejledning og knowhow til at gøre din Jøtul til en livslang kilde til varme og komfort.

Kvalitet der varer for livet

Vore kunder fortjener de bedste ovne, indsatse, kaminer og pejse. Derfor er alle vore produkter håndlavede i Norge og kun af de bedst mulige materialer. Det er derfor Jøtul kan give de længst varende garantier på markedet. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at vores F 602 er den mest solgte og mest efterlignede pejs i verden.

Støbejern, valget i generationer

Anvendelsen af støbejern som materiale er baseret på, at det ikke ændrer sig over. De forskellige dele er ekstremt holdbare og lette at udskifte - uden at der sker deformiteter selv efter mange års brug.

Opvarmning på norsk!

Det skandinaviske klima har lært os, at der er mere ved varme end blot det, der kan aflæses på termometeret. Vores produkter leverer noget på alle områder - den knitrende lyd af ilden fra pejsen, når træet brænder lystigt, synet af de blafrende og smukke flammer, den optimerede forbrænding og det tidløse design.

Jøtul på verdensplan

Jøtul er et førende varemærke på verdensplan og global markedsleder solgt i 43 lande i seks kontinenter. Vores bevidste tilpasning til de enkelte markeder, kundernes behov og betingelser er en vigtig del af vores internationale succes.

Find din forhandler