Pige, der bærer brænde

Sustainable Comfort

Fyring i en rentbrændende ovn fra Jøtul er måske det hyggeligste miljøinitiativ, du kan foretage dig. Med produkter fremstillet af genanvendt støbejern og Clean burn Technology i verdensklasse kan du slappe af foran din miljøvenlige brændeovn med en ren samvittighed. Hygge i dag og hygge for fremtiden.

Mor og søn i stuen med brændeovn Jøtul F 373 Advance

Tag et bæredygtigt og miljøvenligt valg med Jøtul

 • Udskift din gamle ikke-rene brændeovn med en Clean burn Technology brændeovn. Fyring med en pejs eller brændeovn, der giver minimale partikelemissioner, er meget vigtig for et sundere klima og bedre luftkvalitet.
   
 • Brændeovne, pejse og pejseindsatser fra Jøtul er fremstillet af genbrugsskrot, der blandt andet stammer fra gamle ikke-rene brændende pejse og brændeovne.
   
 • Ved at brænde ordentligt i en rent brændeovn skal du vide, at du vælger en CO2-neutral energiform. Derudover er det meget pænere at sidde og hygge sig foran pejsen end en varmepumpe eller panelvarmer.

 

Sådan fyrer du miljøvenligt

 

Vær med og gør en forskel

Bæredygtighed betyder blandt andet, at vi skal tage hensyn til kommende generationer, når vi som forbrugere køber varer og tjenester. Klimaændringer beskrives som en af ​​vor tids største udfordringer. Som enkeltpersoner kan vi påvirke drivhusgasemissioner, og små foranstaltninger såsom udskiftning af brændeovne, pejse og pejseindsatser kan gøre en stor forskel.

Jøtul F 373 Advance - et designikon

 

 • Prisvindende design
   
 • Én ventil sikrer optimal fyring og rene glas
   
 • Se bålet fra tre sider

 

Læs mere

Visste du at om vedfyring og CO2
Mand fyrer i en Jøtul pejs

Miljøbevidst med Clean burn Technology

Takket være kontinuerlig fokus på forskning, udvikling og tests er Jøtul i dag verdensledende inden for Clean burn Technology. Men hvorfor er det egentlig så vigtigt at være bedst i klassen for rentbrændende brændeovne, pejse og pejseindsatse? Jo, først og fremmest handler det om et bedre klima ved at reducere svævestøv til et minimum. Derefter om forbrugerens økonomi fordi du får mere varme pr. træstykke.

 

Læs mere

Rene Christensen

Det er vores samfundsansvar at bidrage til et sundere klima og den grønne omstilling. Da flere og flere forbrugere ønsker at foretage deres valg baseret på miljø og bæredygtighed, ønsker vi at gøre valget let ved at tilbyde miljøvenlige produkter, der er fremstillet på en miljøvenlig måde.

René Christensen, Senior Vice President Salg og Marketing i Jøtul

Jøtul F 305 R LL - Stilren og tidløs

 

 • Stort brændkammer i moderne design
   
 • Kan placeres tæt på brændbart materiale
   
 • Flot indsyn til flammernel

 

Læs mere

Mand, der genbruger skrot

Recirkuleret varme fra Jøtul

Genbrug, recirkulation, cirkulær økonomi, klimapåvirkning og bæredygtighed. Dette er de kerneværdier, som ligger dybt forankret i vores filosofi, og som sætter præmisserne for, hvordan Jøtul drives i dag, og hvordan vi gør os klar til fremtiden. Det gør det nemmere for forbrugerne at tage miljøvenlige valg, når de skal investere i ny brændeovn eller pejs.

 

Læs mere