Manden lægger brænde i pejsen

En pålidelig varmekilde

Med tidløse brændeovne med topmoderne fyringsteknologi, som halverer brændeforbruget, får du ikke kun et flot fokuspunkt i indretningen – du får også en trofast følgesvend, der giver dig ægte varme, du kan stole på i mange år fremover.

Jøtul F 602 ECO lille brændeovn med kogeplade i moderne stue

JØTUL F 602 ECO – En lille brændeovn med stor personlighed

Med korrekt fyring og tørt brænde kan denne rent brændende brændeovn nå op på en virkningsgrad på hele 81 %! Det vil sige, at du får meget mere varme pr. stykke brænde. Til sammenligning har mange gamle brændeovne en virkningsgrad omkring 50 %.

Læs mere

Terje Agard projektingeniør hos Jøtul

Det findes mange varianter af Jøtul F 602. Da vi udviklede den sidste nye version – Jøtul F 602 ECO, var høj virkningsgrad vigtig, og samtidig holdt vi fast i det kendte og gode design fra 1940.

Terje Agard projektingeniør hos Jøtul
En stak tørret brænde

Hvad giver den billigste opvarmning – elektricitet eller fyring med brænde?

Vores brændeberegner hjælper dig med at sammenligne prisen på elektricitet og fyring med brænde. Priserne varierer kraftigt, og derfor opfordrer vi dig til at benytte de priser, der er relevante for jeres husstand.

Læs mere

Se, hvad andre har lavet på deres Jøtul F 602:

Jøtul F 602 er en favorit på Instagram, og vi elsker at se, hvordan vores følgere deler billeder af mad, de har lavet på deres Jøtul F 602.

Jøtul Instagram-følgere laver mad på Jøtul F 602Jøtul Instagram-følgere laver mad på Jøtul F 602Jøtul Instagram-følgere laver mad på Jøtul F 602

Repost Jøtul Instagram: @le_anvil, @ anne.esmee og @theintrepidexplorers

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

En mand med en sweater med brænde i hænderne

Alt hvad du behøver at vide om brænde

Vil du vide mere om brænde og træfyring? Træ er en af de ældste energikilder, som mennesket har brugt. Træ er kultur, videnskab og et godt bidrag i hjemmet til ægte varme og hygge. Og så er det den sikreste opvarmningskilde du kan have i din bolig. Vi giver dig svarene på det, du overvejer om brænde og træfyring!

Læs mere

Ønsker du en brændeovn fra Jøtul?

Kontakt din forhandler