mand putter træ i Jotul F 602 ECO brændeovnen

En pålidelig varmekilde

Med tidløse brændeovne med topmoderne fyringsteknologi, som halverer brændeforbruget, får du ikke kun et flot fokuspunkt i indretningen – du får også en trofast følgesvend, der giver dig ægte varme, du kan stole på i mange år fremover.

Jøtul 170 år logo

Jøtul är en av världens äldsta producenter av braskaminer, insatser och eldstäder. Vår passion för uppvärmning och långa erfarenhet av att bemästra det skandinaviska klimatet har lärt oss att värme är mer än det som kan mätas med en termometer.


Jøtul F 602, en lille sort brændeovn med hvid front
firewall.

JØTUL F 602 ECO – En lille brændeovn med stor personlighed

Med korrekt fyring og tørt brænde kan denne rent brændende brændeovn nå op på en virkningsgrad på hele 81 %! Det vil sige, at du får meget mere varme pr. stykke brænde. Til sammenligning har mange gamle brændeovne en virkningsgrad omkring 50 %.

Købe brændeovn?

brændeovn ikon

Vores forhandlere hjælper dig med at finde den pejs eller brændeovn, der passer til dine behov.

Hvilken brændeovn ønsker du?

brændeovn ikon

Kig vores store udvalg af brændeovne og pejse igennem og find din favorit!

Terje Agard projektingenjör på JøtulDet findes mange varianter af Jøtul F 602. Da vi udviklede den sidste nye version – Jøtul F 602 ECO, var høj virkningsgrad vigtig, og samtidig holdt vi fast i det kendte og gode design fra 1940.

Terje Agard projektingeniør hos Jøtul
To damer sidder foran Jøtul F 167 brændeovnen i en grå stue.

Ny og varmende brændeovn i et ældre hus

I 2019 flyttede en familie på tre ind i et ældre bjælkehus i en lille by i Norge. Et godt og varmt hus er helt afgørende i en by, hvor mørke og iskolde vintre er almindelige – noget familien har kunnet mærke. Det blev grundlaget for projekt renovering af bjælkehuset startet og drømmen om ægte varme.

Mand med grå striktrøje bærer brænde.

Alt hvad du behøver at vide om brænde

Vil du vide mere om brænde og træfyring? Træ er en af de ældste energikilder, som mennesket har brugt. Træ er kultur, videnskab og et godt bidrag i hjemmet til ægte varme og hygge. Og så er det den sikreste opvarmningskilde du kan have i din bolig. Vi giver dig svarene på det, du overvejer om brænde og træfyring!


Varme øjeblikke fra vores kunder

Vi elsker, når du deler hyggelige stunder foran din Jøtul brændeovn, og nyder miljøvenlig og ægte varme. Følg os på vores Instagram @JotulStoves og del dit billede med #jotul, så deler vi måske også et billede fra dig🔥

Købe brændeovn?

Vores forhandlere hjælper dig med at finde den pejs eller brændeovn, der passer til dine behov.

brændeovn ikon