Jøtul F 200 sort vedovn foran blå vegg

Jøtul F 200 - En moderne klassiker

Jøtul F 200 og F 205 er vores nyeste brændeovne i serien Jøtul F 200. Stilmæssigt en klassisk og en moderne variant, som begge er tilpasset nutidens brændeteknologi. De er lavet i støbejern, er rentbrændende og har mulighed for frisklufttilslutning.

Brændeovnene er designet til at yde optimalt ved lav effekt, samtidig med at de er robuste nok til at klare de kolde spidser. Du styrer let luftstyringen med kun et håndtag og tømning af aske sker gnidningsløst og nemt med en let tilgængelig askeopløsning i bunden af ​​brændkammeret.

Jøtul F 200 - Moderne klassiker

Med udgangspunkt i en af ​​Jøtuls bedst sælgende klassikere har Jøtul F 200 taget et stykke kulturarv og 170 års erfaring med varme med sig og givet den en moderne fortolkning. De organiske former er delikat stiliseret, med en smukt buet top, gotisk-inspirerede gelændere, der indrammer flammerne og fire solide ben, der fuldender indtrykket.

Jøtul F 200 har taget et stykke kulturarv og 170 års erfaring med varme med sig og givet det en moderne fortolkning.

Jøtul F 200 - En klassiker genopfundet

Du kan nemt styre luftstrømmen med blot ét håndtag, og tømning af aske er gjort enkel med en lettilgængelig askeløsning nederst i brændkammeret. Med solide materialer, traditionelt håndværk og den nyeste varmeteknologi har vi skabt en klassiker til fremtiden.

- Baseret på bestselling design

- En klassiker der passer i de fleste hjem

- Praktisk askebakke

Læs mere

Jøtul F 205 - Nordisk minimalisme

I Jøtul F 205 har vi forenet skandinavisk design med banebrydende varmeteknologi og bæredygtige materialer – resultatet er en kompakt brændeovn med et naturligt og let udtryk. 

Skandinavisk design forenet med state-of-the-art varmeteknologi og bæredygtige materialer.

Jøtul F 205 - Enkel og brugervenlig brændeovn

Ved første øjekast ser ovnen på 75 cm lille ud, men Jøtul F 205 er designet til at yde optimalt med lav styrke, mens den alligevel er tilstrækkelig robust til at klare kolde perioder. Du styrer luftstrømmen med blot ét håndtag, og tømning af aske er gjort enkel med en lettilgængelig askeløsning nederst i brændkammeret. Ovnen kan leveres med korte eller lange ben.

- Moderne design

- Mulighed for tilkobling af friskluft

- Praktisk askebakke

Læs mere

Vil du have en Jøtul F 200?

Vores dygtige forhandlere hjælper dig med at realisere din pejsdrøm! Kontakt din nærmeste forhandler for mere information og vejledning.

Find din forhandler