Mann lægger brænde i Jøtul F 373 Advance

Jøtul F 370 Advance - serien bliver endnu bedre

For at holde et ikonisk design relevant, handler det om at finpudse detaljerne, og nu har vi gjort det igen. Vi mener, at et godt design skal spille på hold med kroppen – derfor har vi udviklet en ny ergonomisk dørfunktion.

"The beste of the best" bliver endnu bedre

Ikonisk og prisvindende som Jøtul F 370 Advance-serien er blevet, er den nu blevet yderligere forbedret og byder på endnu flere funktionaliteter. Samtidig har Jøtul F 360-serien også fået en opgradering med de samme funktioner. Med den nye, magnetiske dørlukkemekanisme vil du opleve en jævn og nem åbning af døren i både Jøtul F 370 Advance serien og Jøtul F 360 Advance serien.

Integreret 'Stay'-funktion holder døren åben af ​​sig selv, mens du sætter brænde i brændeovnen.

Jøtul F 373 Advance - Et designikon

Med 370-serien omdefinerede vi brændeovnsdesignet og vandt Red Dot-prisen; Bedste af det bedste. Det blev hurtigt Europas mest populære brændeovn. Med F 370 Advance gør vi det igen. Udsigten til flammerne er endnu større, og de brugervenlige luftstyringer sørger for, at glasset forbliver rent.

- Prisvindende design

- En luftventil sikrer korrekt brug og rent glas

- 'Stay'-funktionen holder døren åben

Læs mere

Ønsker du en ny Jøtul F 370 Advance brændeovn?

Vores dygtige forhandlere hjælper dig med at realisere din pejsdrøm! Kontakt din nærmeste forhandler for mere information og vejledning.

Find din forhandler