Jøtul FS 520 FRL hvid pejs i lys moderne skandinavisk stue

Pejs med glasruder på flere sider – en drøm for enhver, med en indendørsarkitekt i maven!

Pejsen er nok det fineste tilbehør du kan have i stuen, og med store glasflader, der giver god udsigt til flammerne, er det let at se hvorfor. Lad os vise dig, hvor hyggelig din stue kan blive.

Jøtul I 620 FRL hvid pejseindsats med træniche i lys moderne

Pejs med en, to eller tre glasruder

Pejsen er et vigtigt design- og indretningselement i rummet. En knitrende pejs eller brændeovn er et naturligt samlingspunkt på kolde dage, hvor du kan sætte dig i din gode stol og mærke varmen brede sig i rummet, helt ind i krop og sjæl.

Med en pejs med store glasflader får du virkelig panoramaudsigt til flammerne. Du kan frit vælge mellem en pejs med et glas, pejs med to glas eller pejs med tre glas. For at kunne nyde flammerne fra flere vinkler i rummet er en pejs med to eller tre glas helt klart at anbefale. Vores pejseindsatser har desuden coated glas og luftspuling, som sikrer rent glas og god udsigt til flammerne.

Jøtul I 620 FL sort pejs i lys og moderne stue

Design din egen pejseinstallation

Har du en designerspire i maven, og vil du selv designe din pejs, så har vi et stort udvalg af pejseindsatser i forskellige størrelser og med store glasflader, som passer godt til indbygning.

Uanset om du vil have en hjørnepejs, pejs som rumdeler, pejs med brænderum eller lignende, så er pejseindsatser klart at foretrække. Du kan desuden selv vælge den finish, du ønsker, for eksempel med glat eller rå mur, malet i en mørk farve for at skabe kontrast eller i samme farve som resten af væggen.

Se alle vores pejseindsatser

Jøtul I 620 FL hvid pejs med træniche, der deler rummet mellem køkken og stue

Pejs som rumdeler

Som rumdeler vil pejsen give varme og hygge i to miljøer og to rum på samme tid – og give dobbelt nydelse. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan ildstedet naturligt kan øge både trivsel og velvære for beboerne samt det visuelle indtryk af boligen. Pejsen bliver ikke bare et varmegivende møbel og et blikfang i rummet, men selve hjertet i et gæstfrit hjem!

Jøtul FS 520 FL hvid pejs med træniche i lys og moderne stue

Pejs i færdig pakkeløsning

Hvis du gerne vil have en lidt bedre pris, kan vores pejse være at foretrække. Her får du en pejseindsats med færdig omramning i en og samme pakke. De er hurtigt monteret og kan males, straks efter at de er monteret.

 

Se alle vores pejse

Vores forhandlere hjælper dig gerne med din pejsedrøm

Uanset om du selv vil designe din pejseløsning eller ej, kan vores forhandlere hjælpe dig frem til en løsning, der passer dig og dit behov, så du får opfyldt din pejsedrøm.

Find den nærmeste forhandler