Termometer i sneen

Tænd op – og spar på udgifterne

Erstatter du en gammel brændeovn med en rentbrændende ovn fra Jøtul, er der penge at spare. De nye rentbrændende ovne med høj virkningsgrad, giver en langt bedre udnyttelse af træet, og er tillige miljøvenlige.

Spar penge ved at samle træ

Der er mange muligheder for at få gratis træ hvis du bruger dit netværk, hvis du vel at mærke selv vil gøre en indsats. Mange har høje træer som skal fældes og fjernes, og der er skove som skal tyndes ud, hvor man kan samle træ.

Egenindsatsen bidrager altså til at bestemme omkostningerne, og det er vel en rar fornemmelse at vide, at man selv har fældet og kløvet det træ man bruger.

Brændeovn som tryg varmekilde

Denne klare tendens er en af hovedårsagerne til at stadig flere anskaffer sig en brændeovn fra Jøtul. I vintermånederne, som alle ved kan være kolde, er det netop en god fornemmelse at vide, at man ikke behøver fryse, hvis varmeforsyningen svigter.

En varmepumpe giver god fleksibilitet og du kan gå vinteren trygt i møde. Det vil sige at du kan tænde op i ovnen når det passer dig, om det skal være som opvarmning for hele boligen eller som hyggestund.

Træfyring giver en særlig behagelig varme, og når du samtidig ser flammerne og hører den knitrende ild, giver det gode associationer og en indre ro.

Har du problemer med at få ild i pejsen? Vi giver dig 4 trin som giver dig fyr og flamme i pejsen!

Vælger du en ovn fra Jøtul

Du vil garanteret finde et produkt som er optimalt for akkurat dit ønske og behov. Jøtul giver nemlig tilgang til

markedets største udvalg af træfyrede støbejernsovne, udviklet siden 1853. Fælles for alle, er at kombinationen af fint håndværk og tradition er blevet suppleret med moderne forbrændingsteknologi for et bedre miljø. Det har givet Jøtul positionen som markedsleder, og er det naturlige valg for kunder verden over.

Frit valg alle hylder

Produkterne er tilpasset forskellige arkitektoniske stilarter og findes i flere farver og næsten alle varianter, former og fasoner netop fordi de skal favne dit hjemmemiljø og opvarmningsbehov. En pejs kan være et lækkert møbel og et naturlig blikfang i stuen. Men der er samtidig mange praktiske forhold at tage hensyn til, som opvarmningsbehov, ventilation, skorstenstræk osv. Derfor er produktbredden så enormt stor.

Se alle vore pejse- og brændeovne