170 års kamp mod kulde

Det hele startede i 1853... Norsk natur, kultur og håndværk er vigtige dele af vores DNA. Vores passion for varme kombineret med håndværk forankret i 170 års støbejernstraditioner til hverdagsværktøj har været vigtige ingredienser i definitionen af Jøtuls ånd.

Jøtul 170 år logo

Jøtul er en af verdens ældste producenter af brændeovne, pejseindsatser og pejse. Vores passion for opvarmning og vores lange erfaring med at mestre det skandinaviske klima har lært os, at varme er mere end det, der kan måles med et termometer.oppvarming og vår lange erfaring med å mestre det skandinaviske klima, har lært oss at varme er mer enn det som kan måles av et termometer.Jøtul F 602, en lille sort brændeovn med hvid front
firewall.

JØTUL F 602 ECO – En lille brændeovn med stor personlighed

Med korrekt fyring og tørt brænde kan denne rent brændende brændeovn nå op på en virkningsgrad på hele 81 %! Det vil sige, at du får meget mere varme pr. stykke brænde. Til sammenligning har mange gamle brændeovne en virkningsgrad omkring 50 %.

JØTUL F 200 - En moderne klassiker

Jøtul F 200 og F 205 er vores nyeste brændeovne i serien Jøtul F 200. Stilmæssigt en klassisk og en moderne variant, som begge er tilpasset nutidens brændeteknologi. De er lavet i støbejern, er rentbrændende og har mulighed for frisklufttilslutning.

Jøtul F 200 sort brændeovn foran blå væg

Købe brændeovn?

Vores forhandlere hjælper dig med at finde den pejs eller brændeovn, der passer til dine behov.

Er brænde billigere end el?

Vores brændeberegner hjælper dig med at sammenligne prisen på el og brændefyring.

Hvilken brændeovn ønsker du?

Kig vores store udvalg af brændeovne og pejse igennem og find din favorit!


Arbejdere i Jøtul-fabrikken i gamle dage

Norsk håndværk siden 1853

Jøtul er en af verdens ældste producenter af brændeovne, pejseindsatser og pejse. Med baggrund i stolt norsk tradition har vi siden 1853 kombineret solidt håndværk med kunsten at bekæmpe kulde.

Kristin S. Frithjofsen JøtulEt jubilæum sætter gang i refleksioner, vi ser tilbage på tidligere år og hvor vi er i dag – 2023 bliver også et vigtigt år i Jøtuls historie. Vi har mange spændende projekter foran os. Vi har fortiden, vores traditioner og brand values til at lede vejen. Samtidig udvikler vi produkter og koncepter til fremtiden.

Kristin S. Frithjofsen, Brand and Marketing Manager hos Jøtul
Moderne hytte med Nordlys.

Varmelagrende brændeovn i flot arkitekttegnet hytte

Se hvordan Jøtul F 520 HT brændeovnen virkelig kommer til sin ret i denne flotte arkitekttegnede hytte i Nordnorge. Med varmelagrende sten kan ægteparret fra Harstad virkelig udnytte varmen fuldt ud - også med højt til loftet og åben planløsning.

støberiet ved Jøtul

Recirkuleret varme fra Jøtul

Genbrug, recirkulation, cirkulær økonomi, klimapåvirkning og bæredygtighed. Dette er de kerneværdier, som ligger dybt forankret i vores filosofi, og som sætter præmisserne for, hvordan Jøtul drives i dag, og hvordan vi gør os klar til fremtiden. Det gør det nemmere for forbrugerne at tage miljøvenlige valg, når de skal investere i ny brændeovn eller pejs.


Varme øjeblikke fra vores kunder

Vi elsker, når du deler hyggelige stunder foran din Jøtul brændeovn, og nyder miljøvenlig og ægte varme. Følg os på vores Instagram @JotulStoves og del dit billede med #jotul, så deler vi måske også et billede fra dig🔥


Købe brændeovn?

Vores forhandlere hjælper dig med at finde den pejs eller brændeovn, der passer til dine behov.