Jøtul Frøya udendørs pejs i cortenstål i haven

Forlæng sommeraftenen med en havepejs

Hvad med at tage pejsehyggen med udendørs? Skab hygge og god stemning på udepladsen til sent på aftenen om sommeren med en havepejs fra Jøtul.

Udehygge på udepladsen

Når foråret og sommeren endelig er her med de lyse aftener, duften af nyslået græs, liv i gaderne og blomstrende haver – så er det tid til udehygge. Vi indtager udepladsen og gør den i stand til forårets og sommerens lange aftener ude. Der skures og vaskes, nye sommerblomster købes hjem og havemøblerne findes frem. Måske det er netop her til sommer, at udepladsen skal have en lille opgradering?

Ønsker du dig en havepejs?

Hænder, der holder blomster i en sommerhave

Skab et skønt udemiljø

Er du en af dem, der elsker at hygge dig i sofaen foran pejsen om efteråret og vinteren? Gerne med en god bog, en kop varm kakao og i hyggetøjet? Hvorfor ikke tage den hyggelige stemning, du har skabt indendørs, med dig ud i haven, på terrassen eller altanen? Skab hyggekroge med dine favoritplanter og havemøbler. Byt den varme kakao ud med et glas iskold frisk lemonade, og det varme hyggetøj med det lette sommertøj.

Lav en oase, hvor du kan sidde i mange timer og hygge dig med familie og venner.

Jøtul Frøya udendørs pejs i cortenstål i haven

Havepejsen Jøtul Frøya

Pejsehygge under åben himmel

Lav en oase, hvor du kan sidde i mange timer med familie og venner, og hvor I kan hygge jer med god mad og drikke og mindeværdige samtaler. Vi håber jo, at netop den slags aftener ingen ende vil tage, og vi ønsker, at de skal vare lidt længere. Så hvorfor ikke opgradere udepladsen med en havepejs, så du kan nyde pejsehyggen under åben himmel?

Ønsker du dig en havepejs?

Jøtul Loke udendørs pejs og Jøtul Terrazza XL udendørs pejs på terrasse ved havet

Havepejse Jøtul Loke og Jøtul Terrazza XL

Jøtul havepejs – udehygge hele året

Havepejsen bliver et naturligt samlingspunkt af lys og varme, som gør, at du kan forlænge sommeraftenerne lige lidt ekstra. Elsker du at lave mad, så har flere af vores havepejse en grillrist, der kan bruges til madlavning. Vores havepejse er lavet af Corten-stål, et materiale der gør, at overfladen vil få en rusten overflade med tiden. Og så er de vedligeholdelsesfrie og kan stå ude hele året.

Jøtul Terrazza udendørs pejs i brunt cortenstål på terrasse med grill

Havepejsen Jøtul Terrazza

Ønsker du dig en havepejs?

Forlæng også dine sommeraftener i år med en havepejs fra Jøtul. Du finder vores havepejse hos din nærmeste forhandler.