Par går ud med hunden i skoven

Gå vinteren i møde med ude"hygge"

Vidste du, at det ikke kun er godt for kroppen at gå en tur? Det er også godt for din mentale sundhed. Gå dig gennem den mørke tid med frisk krop og et frisk sind, så du kan hygge dig derhjemme med god samvittighed.

Velkommen ud

Vi er inde ca. 85 %-90 % af vores levetid, nogle lidt mere og andre lidt mindre. At gå en tur i naturen og være udendørs kan have fantastisk virkning på krop og sind. Det kan være med til at sænke blodtrykket, forbedre immunforsvaret, øge selvtilliden og gøre dig gladere. Så hvorfor ikke bruge vinteren til at tilegne dig en ny vane, som kan være et lyspunkt i en ellers så grå vinterhverdag?

At gå en tur i naturen og være udendørs kan have fantastisk virkning på krop og sind.

Gør gåturen hyggelig

For at gøre gåturen ekstra fristende at tage ud på kan du medbringe noget godt at varme dig på, som dejlig kakao med havsalt, eller måske en rygende varm kop suppe? Tag noget godt med i rygsækken, og oplev dit nærområde på ny med familien, en gå-ven eller måske alene? (Så du får stilheden og naturen for dig selv).

Kom hjem i varmen

Efter en god gåtur i kulden er der da ikke noget bedre end at komme hjem og mærke den dejlige varmen fra brændeovnen på de røde kinder og kolde hænder, eller hvad?

Læs mere om hygge